13 manieren om deze zomer makkelijk geld te verdienen

De laatste tentamens worden gemaakt en studieboeken kunnen de kast weer in, nog eventjes en het is zomervakantie! Het ideale moment van het jaar om geld uit te geven én te verdienen! Er is namelijk met hele simpele manieren makkelijk geld te verdienen!

1. Makkelijk geld te verdienen met fiverr

Fiverr is een marktplaats voor kleine klusjes. Ben jij goed in het designen van logo’s of het maken van een website? Dan kun je op Fiverr je diensten aanbieden en geld gaan verdienen. Meer informatie vind je hier.

2. Verkoop alles wat waarde heeft

Oude lp’s, dvd’s, kleding, smartphones… Je kunt het vaak zo gek niet bedenken of iemand is er wel naar opzoek. Mest je kledingkast eens uit en selecteer de kleding die je niet meer draagt. Kun je het nog verkopen? Ja? Maak dan een paar mooie foto’s. schrijf een passende tekst en verkopen maar! Websites waar je spullen kunt verkopen (en kopen) zijn bijvoorbeeld Marktplaats, bol.com en tweedehands.nl.

3. Verkoop je eigen foto’s

Heb je een goede camera en oog voor het perfecte plaatje? Dan kun je misschien je beste foto’s verkopen aan marketingbureau’s, designers en freelancers. Deze mensen hebben vaak zelf geen tijd om goede foto’s te maken maar hebben ze wel nodig voor hun werk. Jij biedt hier de uitkomst. Bekijk www.dreamstrime.com voor meer informatie!

4. Oppassen

Ben je goed met kinderen en kun je ze met gemak een paar uur bezig houden? Dan is oppaswerk misschien wel iets voor jou! www.oppassers.nl is een soort marktplaats voor oppassers en ouders. De website bemiddeld als het ware tussen jou als oppasser en de ouders. Handig!

5. Hondenoppas

Even iets anders dan het vorige puntje maar in de zomermaanden vaak net zo belangrijk. Als je een groot hondenliefhebber bent is dit de ideale vakantiebijbaan! Er zijn verschillende website waar je je kunt aanmelden als hondenoppasser. Je kunt vaak zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en op welke soorten honden je wilt oppassen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.petbnb.nl of www.hondenoppas.nl.

6. Ga aan de slag met affiliate marketing

Met affiliate marketing kun jij geld verdienen door producten van anderen aan te bieden op jouw website. Als jouw website goed gevonden wordt door zoekmachines zul je waarschijnlijk snel wat gaat verdienen met affiliate marketing! Bekijk geld verdienen met jouw affiliate website.

7. Geld verdienen met klikken

Dit is een makkelijk manier om iets bij te verdienen. Je kunt je aanmelden bij een van de vele spaarprogramma’s en je kunt aan de slag. Je ontvangt dagelijks mails waarop je kunt klikken. Voor elke keer dat je klikt krijg je een paar cent als vergoeding. Je moet dus behoorlijk wat klikken om hier hier snel geld mee te verdienen.

8. Roamler

Met deze app kun je kleine klusjes doen in de supermarkt bij jou in de buurt voor moneyyy. Eigenlijk ben je onderdeel van een groot onderzoeksteam. Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn: beantwoorden een paar vragen over een productcategorie of maak foto’s van een bepaalde actie. Lijkt het je leuk? Klik hier voor meer info.

9. Ga aan de slag als fietskoerier

Ieder weet: sporten is gezond! Ook in de zomer moet je blijven sporten om je lichaam in ‘shape’ te houden. Hoe handig is het dan als je werkt en sport tegelijk? Als fietskoerier bezorg je kriskras door de stad supersnel alle bestellingen. Pluspunt: de werktijden zijn meestal erg flexibel. Kijk eens op de website van Foodora, UberEats of Thuisbezorgd.

10. Schrijven teksten voor geld

Ben je goed in het schrijven van zakelijke en creatieve teksten? Dan kun je hier geld mee verdienen! Op textbroker.nl kun je een zakcentje bijverdienen met het schrijven van blogposts, teksten voor websites en vaktechnische teksten. De bijverdiensten kunnen per schrijfniveau verschillen.

11. Online enquêtes invullen

Naast klikken op mailtjes kun je bij de eerder genoemde

spaarprogramma’s ook enquêtes invullen voor geld. Voor het invullen van een enquête ontvang je vaak een hogere vergoeding dan per klik en het is simpel werk. Net als klikken op email is dit geen vetpot maar een leuke bijverdienste. Je ontvang namelijk niet continue mailtjes met enquêtes maar ongeveer om de dag.

12. Geld verdienen door te sparen

Dit klinkt misschien gek maar voor heel veel dingen betaal je onnodig veel. Kijk bijvoorbeeld eens kritisch naar je telefoonrekening, zorgverzekering en abonnementen. Is het misschien goedkoper om over te stappen naar een andere verzekeraar of bepaalde abonnementen (die je toch niet gebruikt) op te zeggen? Dat scheelt weer!

13. Als de slag als hiker

Als hiker haal je op een dag verschillende auto’s op en breng je deze van A naar B. In de meeste gevallen dien je eerst met het openbaar vervoer een auto op de halen en die dan vervolgens naar bestemming B te brengen. Als je affiniteit hebt met auto’s en auto rijden kan dit een ideale bijbaan zijn! Gemiddeld verdien je als student 10 tot 12 euro per uur.

 

Een reactie plaatsen

Sitemap