10x geld verdienen met apps via je smartphone

Vrijwel iedere student heeft een smartphone tot zijn beschikking. Dagelijks brengen we gemiddeld 3 tot 5 uur actief door met onze digitale vriend. Naast Whatsappen, Facebooken, Snappen, Instagrammen en af en toe bellen kunnen we ook geld verdienen met apps. In dit artikel zoeken we uit hoe dit kan! 

Scoopshot

De eerste manier die we bespreken kan een klein goudmijntje zijn voor hobby fotografen. Met Scoopshot kun je namelijk geld verdienen met je eigen gemaakte foto’s. In de app kun je je aanmelden voor wedstrijden die door bedrijven georganiseerd worden. Een bedrijf heeft bijvoorbeeld een foto nodig van een stel dieren, een discotheek of van het weer. Als je een foto gemaakt hebt die aan de eisen van de opdracht voldoet, kun je deze uploaden in de app. Je doet dan direct mee met de wedstrijd. Aan het einde van de dag wordt de winnaar bekend gemaakt. De vergoeding die je ontvang voor een winnende foto is verschillend en kan variëren van 10 tot 100 euro per foto.

Vooraf is het dus niet zeker dat je geld verdient met Scoopshot maar als je het leuk vindt om foto’s te maken van goede kwaliteit maak je al een aardige kans. Niet geschoten is altijd mis, toch? De app is beschikbaar voor iOS en Android.

geld verdienen met apps

Lucky 13

Misschien heb je al eens van deze app gehoord. Er is namelijk een tijdje geleden een televisieprogramma over uitgezonden. Met de Lucky 13 app kun je dagelijks mee doen met een quiz. Je krijgt daarbij 13 vragen die je allemaal goed moet beantwoorden. Het bedrag dat je verdient met de app is afhankelijk van het uiteindelijke aantal winnaars. Hoe minder spelers alle vragen juist beantwoord hebben, hoe hoger het prijzengeld. Het geld kun je laten storten op je PayPal- of bankrekening. Je hoeft geen geld te investeren voordat je mee mag doen met de quiz. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Roamler

Over deze app zijn wij zo enthousiast dat we er al eens eerder een artikel over schreven. We zullen hier een korte uitleg geven over de app. Met de Roamler app kun je geld verdienen door in supermarkten en andere winkels opdrachten uit te voeren. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een foto moet maken van een productschap of bepaalde producten moet tellen. De app werkt met een soort puntensysteem en verschillende levels. Als je hoger dan level 3 komt, kun je thuis ook opdrachten uitvoeren. Als je er de tijd voor neemt, kun je (afhankelijk van het aantal opdrachten) gemakkelijk 50 euro per week extra verdienen.  De app is beschikbaar voor iOS en Android.

geld verdienen met appsSmartspoter

Eigenlijk werkt deze app bijna hetzelfde als Roamler. Het enige verschil zijn de opdrachten en de opbouw van de app. Met Smartspotter ga je ook op pad om verschillende opdrachten uit te voeren. Als deze worden goedgekeurd, ontvang je hier een vergoeding voor. Door foto’s te maken in de winkels heeft de fabrikant of de winkeleigenaar een beter beeld van hoe zijn product of winkel erbij ligt.

Sweatcoin

Motivatie vinden om te sporten is niet altijd makkelijk maar als je er een zakcentje mee kunt verdienen, komen wij wel van die bank af. Sweatcoin is zo’n app die je betaalt om te sporten. Door je locatie openbaar te zetten kan de app bijhouden hoeveel jij loopt. Snel gaat het echter niet. Als je begint, begin je in level 1. Je verdient dan 4 cent per kilometer. Schopje het tot level 7, dan verdien je al 1,76 euro per kilometer. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

*het is niet mogelijk om extra stappen te winnen door met je telefoon te schudden. Je moet echte stappen zetten ;). 

geld verdienen met appsWebsites en apps testen

Vind je het leuk om je mening te geven? Dan kun je wat bijverdienen met het testen van websites en apps. Voorbeelden van websites waar je je kunt aanmelden zijn UsertestingWhatuserdo en Testbirds. Voor je begint met beoordelen moet je vaak een aantal vragen beantwoorden. Daarnaast moet je in de meeste gevallen vloeiend Engels spreken. De meeste feedback dien je namelijk in het Engels te geven. Een andere bekende app waarmee je Android apps kunt testen voor geld is Whaff Rewards.

geld verdienen met apps

Pabbl

Deze handige app bestaat al een tijdje maar is naar ons idee nog tamelijk onbekend. Daar moet verandering in komen. Met Pabbl kun je namelijk leuke cadeaus en kortingen krijgen door advertenties te tonen op je lockscreen. Deze advertenties zijn allemaal passen bij jouw wensen en behoeften. Door jouw scherm te unlocken spaar je punten. Deze kun je bijvoorbeeld inruilen voor gratis snacks, maaltijden en gadgets. Gelukkig zien de advertenties op je lockscreen er niet echt uit als advertenties. Ze zien er eerder uit als een mooie achtergrondfoto. De app is op dit moment alleen nog te downloaden via Android.

geld verdienen met apps

Secret view

Met deze app kun je je aanmelden als mystery shopper. Als mystery shopper doe je je voor als een doorsnee bezoeker van een winkel of horecagelegenheid. Tijdens een bezoek check je de plek op verschillende punten en geeft dit door via de app. Secret view zet deze feedback vervolgens door naar haar klanten. Voor deze klanten is jouw feedback erg bruikbaar om de bezoekerservaring te verbeteren. Wat je verdient, is afhankelijk van de opdracht. Je kunt met het verdiende geld via Secret View producten kopen. Het is helaas niet uit te betalen in cash of cadeaubonnen.

geld verdienen met apps

Google Opinion Rewards

Met deze app kun je helaas geen geld verdienen maar wel punten opsparen die je kunt besteden in de Play Store. De vragen en de vergoedingen zijn erg verschillend. Met hele specifieke vragen verdien je rond de 1 euro per opdracht, met algemenere vragen verdien je iets minder. Daarnaast hangt het van jouw situatie af hoe vaak je gevraagd wordt voor een opdracht. De app is beschikbaar in Nederland en België voor Android.

Jingit

Heb je veel volgers op Facebook en doe je er maar weinig mee? Dan kun je geld verdienen met Facebook aan de hand van Jingit. Met deze app geef je adverteerders toegang om namens jouw advertenties op jouw Facebookpagina te plaatsen. Als Facebookgebruikers via de advertenties op jouw Facebookpagina producten kopen, ontvang jij daar geld voor.

Ken jij nog andere manieren om geld te verdienen met apps? Laat het ons dan weten in de onderstaande reacties. Veel succes met bijverdienen!

Lees ook: 10 manieren om geld te verdienen zonder baan

Plaats een reactie

Sitemap