Zo laat je goedkoop eten thuisbezorgen

DELEN
Goedkoop eten thuisbezorgen

Na een lange werkdag of een dagje luieren heb je vaak geen zin meer om te koken. Wat doe je dan? Dan laat je het eten gewoon naar je toekomen! Eten laten bezorgen is natuurlijk wel iets duurder dan zelf koken maar af en toe moet het kunnen. Extra korting is natuurlijk nooit weg en daarom hebben wij een paar slimme tips samengesteld zodat jij goedkoop eten kunt laten thuisbezorgen! Extra genieten voor weinig dus ;).

Bespaar op de extra’s

Restaurants rekenen vaak de hoofdprijs voor extra’s zoals frietsaus en frisdrank. Deze extraatjes heb je vaak zelf nog wel in de koelkast staan. Focus je daarom zo min mogelijk op de bijzaken en houd je vooral bezig met de main topic: het eten! Zo bespaar je weer een paar euro per persoon!

Korting op bepaalde dagen

Profiteer van fikse kortingen op bepaalde dagen. Dit zijn vaak de maandag, dinsdag en woensdag. Omdat restaurants op deze dagen minder klanten hebben dan aan het einde van de week krijgen klanten op deze dagen korting. Op deze manier worden ze toch verleidt om iets te bestellen. Jij kunt hier weer van profiteren!

Vergelijk prijzen

Als je zin hebt in een pizza of broodje kebab zijn er vaak (vooral in de studentensteden) meerdere pizzaria’s en dönerzaken in de buurt. Niet alle restaurants hanteren dezelfde prijzen voor dezelfde soort pizza. Wie weet heeft een bepaald restaurant momenteel een actie lopen. Dan kun je beter voor dit restaurant kiezen dan voor een duurdere aanbieder.

Zoek een kortingscode

Restaurants of bezorgbedrijven bieden regelmatig kortingscodes aan. Als je deze inwisselt scheelt dit weer een paar euro persoon. Profiteer bijvoorbeeld nu van 25% korting op een bestelling bij Hungry.nl met kortingscode: STUDENTENLEVEN. De korting wordt speciaal aangeboden voor de studenten die slimme centen voor studenten bezoeken!

Op het moment zijn er ruim 2400 restaurants aangesloten bij Hungry.nl, en dit worden er elke dag meer. Dat komt goed uit, want dagelijks komen er duizenden bestellingen binnen van hongerige klanten!

Deze blogpost is gepubliceerd in samenwerking met een externe partij

DELEN

1 REACTIE

  1. […] Er zijn meerdere manieren om op boodschappen te besparen. Zo kun je ervoor kiezen om niet iedere dag maar een of twee keer per week boodschappen te doen. Het voordeel daarvan is dat je minder vaak impulsaankopen doet, waardoor je minder uitgeeft. Ook gebruik je ingrediënten sneller voor meerdere gerechten, waardoor je minder nodig hebt en vooral minder overhoudt. Kies er voor om met je huisgenoten te eten; kook je voor meer mensen, dan liggen de kosten per maaltijd per persoon vaak wat lager. Daarbij is het nog gezellig ook én kun je de kooktaak verdelen en hoef je dus niet altijd achter het fornuis te gaan staan. Ook de supermarkt waar je boodschappen doet heeft invloed op je uitgaven. Kies je voor de Lidl of Aldi in plaats van de Albert Heijn, dan scheelt dat heel veel euro’s. En let op de aanbiedingen die er zijn, maar controleer wel of de aanbieding van een merk niet alsnog duurder is dan een goedkopere variant van een ‘merkloos’ product. Laat jij vaak eten bezorgen? Ook dit kan voordeliger. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here