Home Meest recent Snel bijverdienen als medisch testpersoon

Snel bijverdienen als medisch testpersoon

3
medisch testpersoon

Wanneer je aanmeldt als medisch testpersoon, kun je in korte tijd veel geld verdienen. Maar wat houdt het precies in en zijn er ook risico’s aan verbonden? 

Als een bedrijf geen dierproeven wil gebruiken om medicijnen te testen, kan het ervoor kiezen om medische testpersonen te zoeken. Voor alle onderzoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Voor je mag deelnemen aan een onderzoek, wordt je eerst medisch gekeurd. Een onderzoek kan bijna altijd alleen uitgevoerd worden onder niet-rokers.

Tijdens het onderzoek

Wat er precies gebeurt tijdens een medisch onderzoek is moeilijk te zeggen. Elk onderzoek is namelijk uniek. Er moeten immers steeds weer nieuwe medicijnen getest worden. Meestal krijg je alle informatie van de medisch arts. Hij/zij verteld wat er precies gaat gebeuren. Tijdens het onderzoek wordt je constant geobserveerd en moet je regelmatig vragenlijsten invullen. Dit wordt gedaan om te kijken hoe je voelt of in welke stemming je verkeerd. Bij een aantal onderzoeken mag je ’s avonds niet naar huis. Je verblijft dan een aantal (2 á 3) nachten ter observatie. Je vergoeding is hierdoor ook een stuk hoger dan voor proefpersonen die wel naar huis mogen.

Risico’s

Geen van de onderzoeken zijn echt gevaarlijk voor je gezondheid. Het onderzoekcentrum moet aan bepaalde eisen voldoen voordat ze het onderzoek op testpersonen mogen uitvoeren. Wel kun je last hebben van bijwerkingen zoals hoofdpijn, diarree en buikpijn.

Vergoeding

De vergoeding die je voor een onderzoek ontvangt is van een aantal dingen afhankelijk. Vaak hangt de vergoeding af van de duur van het onderzoek en hoe zwaar het medicijn is. Gemiddeld ontvang je tussen de €600,- en €1.800,- per onderzoek.

Bekijk: proefpersoon.nl, pra.nl, proefbunny.nl, qpsvrijwilliger.nl en amc.nl.

3 REACTIES

  1. […] Meld je aan als medisch testpersoon! Je verdiend in korte tijd veel geld en hoeft weinig te doen. Om mee te doen aan een onderzoek moet je wel 18 jaar of ouder zijn. Salaris: afhankelijk van het onderzoek, ongeveer 1.000 euro per week. Bekijk: snel bijverdienen als medisch testpersoon.  […]

  2. […] Meld je aan als medisch testpersoon! Je verdiend in korte tijd veel geld en hoeft weinig te doen. Om mee te doen met een onderzoek moet je wel 18 jaar of ouder zijn. Salaris: afhankelijk van het onderzoek, ongeveer 1.000 euro per week. Bekijk: snel bijverdienen als medisch testpersoon.  […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here