Home Geld besparen voor de student Makkelijk besparen op uitgaan

Makkelijk besparen op uitgaan

0

Uitgaan is leuk maar je voelt het ook snel in je portemonnee. Daarom hier een aantal slimme tips om dit zoveel mogelijk binnen de perken te houden.

Ten eerste is het natuurlijk voordeliger om voor het stappen al een aantal drankjes te nuttigen. Ga eens langs bij groothandelaren zoals Hanos, Sligro en Makro. Hier hebben ze drank voor scherpe prijzen omdat je hier vaak geen BTW-tarief hoeft te betalen (je hebt natuurlijk wel een pasje nodig). Ook in Duitsland zijn de drankprijzen een stuk lager dan in eigen land.

Het is goedkoper om op maandag of dinsdag te gaan stappen. Op deze rustige avonden proberen de kroegeigenaren er alles aan te doen om alsnog klanten te trekken. Ze verzinnen acties zo als 2+1 en ‘Happy Hour’.
Donderdagavond staat in veel steden bekend als studentenavond. Stappen op deze avond is vaak voordelig omdat je als student, op vertoon van collegekaart, vaak vele kortingen krijgt op shotjes en mixdrankjes.

Bij veel discotheken kun je voor een bepaald tijdstip gratis naar binnen. Dit is meestal voor 12 uur. Discotheken doen dit om in het begin van de avond snel klanten te werven.

Op de website heteersterondje.nl kun je alvast je eerste rondje bestellen! Selecteer de stad en het cafe waar je gaat stappen. Kies een van de aanbiedingen en de datum dat je gaat stappen. Na de betaling krijg je een voucher toegestuurd die je kunt inleveren bij het desbetreffende cafe. Super handig en vooral erg voordelig!

Speciaal voor de Groningers onder ons. Met de cafecard krijg op verschillende kroegen speciale aanbiedingen. De kosten voor deze pas zijn ongeveer €15,- per jaar. Maar wat als je deze ook in je stamkroeg kunt gebruik? Precies, dan heb je de kosten er maar al te snel weer uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here