Geld verdienen met opdrachten via Roamler

DELEN

Simpel en leuk geld verdienen klinkt de meeste studenten als muziek in de oren. Met de Roamler app kun je tijdens het winkelen op een eenvoudige manier een zakcentje bijverdienen. Je voltooid opdrachten via Roamler in de supermarkt, drogisterij, tuincentra, tankstation etc. Op deze manier verdien jij een extraatje bij en weten producenten hoe hun schappen er bij liggen in de winkels. 

Hoe werkt Roamler?

Allereerst download je de app Roamler. Deze applicatie is beschikbaar voor iOS en Android. Voor je je kunt aanmelden heb je eerst een invite code nodig van een andere member. Deze member heeft wel jouw e-mailadres nodig om jou een invite te sturen. De snelste manier om zo’n invite te bemachtigen is via een forum of via de Facebookpagina van Roamler. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van onderzoek te waarborgen. Als je een code hebt bemachtigd kun je je aanmelden en je locatie instellen. Aan de hand van je locatie krijg je namelijk opdrachten binnen die je kunt voltooien voor geld of XP (experience points). De opdrachten zijn erg verschillend. Er kan gevraagd worden naar de prijs van een product, het aantal van een productcategorie of naar promotiemateriaal in een winkel. Met een betaalde opdracht verdien je minimaal 2 tot 4 euro per keer. Soms ontvang je ook Experience Points. Hiermee kun je naar het volgende level. Hoe hoger je komt qua level, hoe meer betaalde opdrachten je mag uitvoeren.

Voor je betaalde opdrachten mag uitvoeren moet je eerst een training doorlopen (level 1). Zo leer je hoe Roamler werkt.

Saldo uitbetalen

Het verdiende saldo kun je uit laten betalen via Paypal. Je kunt het geld gebruiken om iets te (online) kopen of je kunt het ook overboeken naar je lopende rekening. Heb je geen Paypal account? Die is binnen 2 minuten aangemaakt. Kijk hier voor meer informatie.

Naast Roamler zijn er nog andere manieren om geld bij te verdienen zoals reviews schrijven, bijverdienen als mysteryshopper, medisch testpersoon

DELEN

19 REACTIES

  • Hallo Melissa!

   Zelf ben ik al een tijdje actief bezig met het verdienen van het zogenaamde “beermoney”.
   Via beermoney.com ben ik veel websites/apps tegen gekomen waarmee ik heb geprobeerd online geld te verdienen.
   Onlangs kwam ik ook een post tegen over Roamler. Hier ben ik me dan ook in gaan verdiepen, en zo kwam ik achter de invitatie code die nodig is.

   Na wat speurwerk ben ik bij jou terecht gekomen, en hier ben ik dan ;).

   Roamler lijkt me een erg leuke manier van geld verdienen. Zelf maak ik al gebruik van streetspotr. Dit is misschien ook een idee voor jou! Daarbij heb je geen invitatie nodig.

   Hopelijk heb je je invitatie code nog niet vergeven en gun je hem mij (en jezelf de 2% bonus). Ik ga mijn best doen goed veel geld te verdienen!!

   Ik woon zelf in Zelhem, dat ligt in Gelderland.

   Groetjes,
   Kasper

   • Hallo Melissa!

    In ieder geval bedankt voor het beschikbaar stellen van je invite, maar ik heb ondertussen op een andere manier een account aangemaakt.
    Groetjes,
    Kasper

  • Hoi ed,
   ik heel erg geintreseerd. Heb alleen nog een invite nodig!! Kan jij me hier bij helpen? Ik woon in Leeuwarden
   alvast heel erg bedankt!!

   Groetjes Margie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here